Meer landschap (en natuur)

Al ruime tijd heb ik geen blog meer geschreven. Ben ik veel afwezig geweest? Ben ik het spoor bijster geraakt? Nee niets van dat alles, hoewel misschien dat het laatste er toch wel op lijkt.

Begin april heb ik een nieuwe baan aangenomen. Waar ik bij Witteveen+Bos vooral bezig was met ruimtelijke kwaliteit in het algemeen en cultuurhistorie in het bijzonder, ben ik nu bij de provincie Overijssel bezig met zowel natuur en landschap als ook met de link met landbouw. Voluit heet de functie beleidsontwikkelaar landelijk gebied. Het grote verschil met mijn vorige baan is dat ik me nu vooral richt op allerlei ontwikkelingen in het landelijk gebied, terwijl ik eerder ook een sterke link had met stedelijke ontwikkelingen zoals stadsuitbreidingen en aanleg van wegen.

De komende tijd gebruik ik om te verkennen hoe ik deze site verder vorm ga geven. Heb je nog tips dan hoor ik dat graag. Voor nu nog een tip voor een goede site over met name (agrarisch) natuur- en landschapsbeheer: portaal natuur en landschap.

Like:

Deel:

Geef een reactie