Disney pakt het landschap in

Wie kent Disney niet? Donald Duck kent toch iedereen? Ook veel van ons zijn wel eens in een Disneypark geweest. Disney heeft enkele jaren geleden samen met een projectontwikkelaar het plan opgepakt om een duurzaam recreatiepark toe te voegen aan de inmiddels vele hectaren met hotels bij Parijs. Op http://www.villagesnature.com laat de ontwikkelaar zijn plan zien.

Als ik dit zie vraag ik me af of dit nu de oplossing is. Het ziet er groen uit, maar hoe duurzaam of milieuvriendelijk is het nu echt? Het lijkt op het eerste gezicht mooi ingepast te zijn in het landschap, maar wat ik me nog van die omgeving kan herinneren is vooral de grote openheid van het landschap. Of moet ik hier niet te veel over nadenken en dit gewoon zien als een nieuw stukje fantasie van Disney?

Like:

Deel:

Geef een reactie