Privacy

Privacy Statement

De balk die u vraagt om toestemming voor het gebruik van cookies, is nodig vanwege wijzigingen in de Telecomwet per 5 juni 2012. Sindsdien moeten websites u informeren als zij cookies willen plaatsen die bijvoorbeeld uw surfgedrag bijhouden. Zij mogen deze alleen plaatsen als u hiervoor toestemming geeft.

De cookies op www.JanssenOntwerpt.nl worden enkel gebruikt om het gebruik van de website gemakkelijker te maken en verzamelen geen persoonsgegevens. U kunt uw browser zo instellen dat u bericht krijgt dat een cookie wordt geplaatst of dat het verzamelen van cookies niet mogelijk is. U kunt dan echter niet van alle mogelijkheden van de site gebruikmaken. Kijk voor instructies op www.aboutcookies.org. Lees hieronder bij het kopje “cookies” meer over de cookies die op www.JanssenOntwerpt.nl worden gebruikt.

 

Inleiding
Janssen Ontwerpt verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

Toepasselijkheid
Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van de door bezoekers verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens) en data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de websites van Janssen Ontwerpt.

Bescherming persoonsgegevens
Janssen Ontwerpt verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Verwerking Persoonsgegevens
Janssen Ontwerpt behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Janssen Ontwerpt verzamelt slechts Persoonsgegevens bij het abonneren op de nieuwsbrief, maar niet via cookies. De gegevens worden gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van dienstverlening en activiteiten. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt u zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mail nieuwsbericht of Janssen Ontwerpt hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. Janssen Ontwerpt verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

Cookies
De website www.JanssenOntwerpt.nl plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst, de cookies van deze site worden op uw pc opgeslagen onder de domeinnaam www.JanssenOntwerpt.nl. Deze cookies worden gebruikt om de websites van Janssen Ontwerpt beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat Janssen Ontwerpt na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Janssen Ontwerpt gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu.

In de gewijzigde Telecommunicatiewet (van kracht sinds 5 juni 2012) wordt gesproken over de nieuwe regels omtrent het gebruik van cookies bij alle Nederlandse websites, deze regels gelden dus ook voor Janssen Ontwerpt. Volgens deze regels is Janssen Ontwerpt verplicht om iedere gebruiker van de website te informeren over welke cookies www.JanssenOntwerpt.nl op het apparaat van de gebruiker plaatst en met welk doel. Daarnaast moet de gebruiker van www.JanssenOntwerpt.nl voor het plaatsen van deze cookies expliciet toestemming geven. Hierbij heeft Janssen Ontwerpt de mogelijkheid om een gebruiker die geen toestemming geeft tot het plaatsen van cookies, de toegang tot www.JanssenOntwerpt.nl te ontzeggen. www.JanssenOntwerpt.nl plaatst cookies op je apparaat die bij het verlaten van de website direct worden verwijdert (sessie), echter zijn er ook enkele cookies die langer op jouw apparaat aanwezig blijven (minuten, maanden, jaren of onbeperkt). Het is ook mogelijk om cookies te verwijderen van jouw apparaat. Informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Kijk voor meer informatie op http://www.aboutcookies.org. Hieronder vindt u een lijst van cookies die geplaatst worden door de Janssen Ontwerpt website en hun functionaliteit:

Cookie Omschrijving Opslagperiode
wordpress_logged_in_ Deze cookie wordt gebruikt om te bepalen of u bent ingelogd of niet. sessie
wp-settings-/wp-settings-time- Voor ingelogde gebruikers (alleen medewerkers Janssen Ontwerpt) worden bepaalde instellingen voor de admin interface onthouden. Deze cookies worden ook gebruikt om algemene informatie op te slaan, zoals bijv. geografische informatie. Deze cookies slaan geen persoonlijke informatie op en hebben geen impact op de gebruikerservaring van de website. Janssen Ontwerpt doet verder niets met deze informatie. 1 jaar/1 jaar
Google Analytics:__utma/__utmb/__utmc/__utmz/_atuvc Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Via deze cookies krijgt Janssen Ontwerpt inzage in haar websitebezoek. Denk aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze manier kan Janssen Ontwerpt de communicatie beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers. Janssen Ontwerpt kan niet zien wie (welke pc) haar website bezoekt. Google kan dit als aanbieder van de dienst wel. 2 jaar/30 minuten/sessie/6 maanden/2 jaar
viewed_cookie_policy Indien u instemt met het gebruik van cookies op deze website wordt een cookie opgeslagen 🙂 die uw keuze onthoudt voor uw volgende bezoek. 1 jaar

Op www.JanssenOntwerpt.nl zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Google+ en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Google+ respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u daarom de privacyverklaring van deze sites (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Beveiliging
Janssen Ontwerpt heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

Links
Op de websites van Janssen Ontwerpt zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Janssen Ontwerpt kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van je gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van Janssen Ontwerpt, vul dan het contactformulier in.

Wijziging van Privacy Statement
Janssen Ontwerpt behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Janssen Ontwerpt adviseert u regelmatig dit Privacy Statement te bekijken of er veranderingen zijn doorgevoerd.

14 februari 2014

Like:

Deel: